Onweerstaanbaar aanbod

Ben jij een opvoeder en ervaar je stress en spanningsklachten?

Voel je de stress in je schouder, nek en rug?

Of heb je last van RSI, hoofdpijn, hyperventilatie of een hernia?

Heb je misschien daarbij ook nog opvoedproblemen of geef je mantelzorg?

Moet jij alle ballen in de lucht houden, thuis en op het werk?

Integrale aanpak

Als oefentherapeut Mensendieck én Psychomotorisch Kindertherapeut bied ik jou een integrale aanpak. Ik help je met je lichamelijke klachten en zo nodig ook met je gezin of andere zorgtaken. Ik behandel zowel opvoedvragen over kinderen en pubers als kinderen met gedragsproblemen. Bijvoorbeeld kinderen met weinig zelfvertrouwen, problemen met pesten, faalangst, hechtingsproblemen, een diagnose ADD-ADHD, PDD-NOS, autisme, hoogbegaafdheid of hoogsensitiviteit.

Kom kennismaken en ontdek wat ik voor jou en je gezin kan betekenen. Je krijgt meteen tools om thuis mee aan de slag te gaan.

Met dat gesprek onderzoek ik je hulpvraag, geef ik inzicht in mogelijke oorzaken en bied ik mogelijkheden voor een oplossing. Tegelijk geef ik je handvatten om gezin, werk en eigen tijd beter te combineren en eventuele knelpunten aan te pakken.

Wil jij jouw probleem aan de wortel aanpakken?

Wil jij meer grip op je leven? Wil jij weer fit zijn en tegelijk de conditie van je gezin verbeteren? Wil jij meer kwaliteit van leven?

Voel hoe je lichamelijk welbevinden groeit en de harmonie in je gezin terugkeert. Ervaar hoe je lijf soepeler wordt, hoe je meer energie krijgt. Zie hoe je gezin de kans krijgt om zich te ontplooien. Zie je kinderen vrijuit bewegen. Hoeveel is dát jou waard?

Normaal kost een uitgebreide intake met tools om thuis toe te passen € 140 inclusief btw.

Klanten vertellen mij:

‘Je hebt het gezin weer op de rit gekregen en mijn klachten verholpen.’

‘Ik heb mijn kind weer terug gekregen zoals het altijd was.’

‘Ik heb geen pijn meer en ik voel me weer gezond en vitaal. Daarnaast ervaar ik minder stress door de structuur die in ons gezin gekomen is.’

‘Ik snap mijn kind beter.’

‘Ik slaap ‘weer goed.’

Ik bied je een gratis kennismakingsgesprek met mij aan zodat je mij kunt leren kennen en ik jou op basis van je vraag kan aangeven hoe ik je kan helpen!

Neem contact op voor een gesprek via de contactpagina. Ik neem binnen 24 uur contact op voor het maken van een afspraak.